Revolution Slider Error: Slider with alias homepage3 not found.
Maybe you mean: 'cm'

We are #1 CrossFit gym

No matter where you’re at in your fitness journey, we are here to
help you take it to the next level.

get started
welcome

Choose the program

About Us
Details
New To Crossfit?
Details
Schedule
Details
Nutrition
Details
pricing

Choose the program

$0
Free Trial Of CrossFit
1 Day Free Trial
50 Class Times Available
No Risks & No Obligations
$25
Class Drop-In Guest Fee
Drop In Guests Welcome
May Use On Any Open Class
CrossFit & Specialty Classes
$99
Join Now, Get 1 Month Free
Unlimited CrossFit Classes
One Full Month Free
First 25 New Members Only

New To CrossFit? Get Started With A Free Trial Today!

11.03.2016

Competition

Be a part of our premier CrossFit community
Days
Hours
Minutes
Seconds
register today
Our Coaches

Best Proffessionals

“ Multumesc din suflet pentru tot! Ca am avut rezultate, e evident, nimeni nu poate contesta asta. Toata lumea ma intreaba cum am reusit sa ma “modelez” tu ai bagheta magica.. Ma bucur tare mult ca ma numar printre cele care au avut sansa sa invete direct de la tine. Pe langa faptul ca am reusit sa imi transform corpul urmand planul de antrenament si de nutritie, am reusit sa imi schimb total mentalitatea. Ai avut rabdare sa imi explici tot ceea ce trebuia sa stiu pentru a ma “reimprieteni” cu mine. Pentru mine asta a fost cel mai important lucru. Pe scurt, ai reusit sa ma faci sa fiu asa cum nu credeam ca voi avea puterea sa fiu vreodata. Felicitari si multumiri! Datorita tie acum ma simt puternica si fizic si psihic…”

"Trãim intr-o lume in care te-ai putea uşor transforma intr-un cobai de  experimente dietetice . Reclamele te conduc usor pe calea de a crede si cumpãra diferite produse la care efectele sint aproape  egale cu zero. Sint genul de pers care vrea sã atingã perfectiunea ,dar la  subiectul " corpul meu" ,eram incã departe ! Un corp care slãbise ceva ,stagna necontenit si eu îl priveam si vedeam cã şansele de reuşitã sint  f departe . Celulita era ca la ea acasã , kg in plus si un tonus zero ! Mergeam la salã de 4 ori pe sãptãmînã cîteodatã......dar ....degeaba .Antrenorul sãlii îmi dãdea sã fac forţã ,in loc de cardio ,eu fiind cu celulitã si coapsele  destul  de groase ! Am cunoscut-o pe Michelle printr-o  prietenã care ştia de ea deja.  Am luat legãtura  cu Michelle ,necrezînd cã ceva  se va realiza ! Dupã deja o lunã se vedea cu ochiul liber cã efectiv visul meu de neatins începea sã  devinã  realitate !! Am inceput sã invãţ  de la Michelle, cã fiecare dintre noi are un alt metabolism . Cã dietele de înfometare nu au ce cãuta in programul dînsei .Îţi  redã încrederea in tine ,e întotdeauna  pt tine  la momentul  potrivit ! Nu-mi gãsesc cuvintele sã îi mulţumesc cîți paşi am fãcut in scurt timp cu ajutorul ei !!   ÎȚI  MULŢUMESC  OM FRUMOS CÃ EXIŞTI !!"

"Toată viata am urat dietele și m-am bucurat sa întâlnesc o femeie puternica, inteligenta și foarte ambitioasa care nu prescrie diete minune, cum de altfel fac mulți “antrenori”. 

Am învățat sa mănânc echilibrat, sănătos și sa evit lucrurile ce îmi strica imaginea! Am învățat de la cea mai buna și sunt tare mândra ca te-am întâlnit! 

Michelle pe lângă antrenor si nutritionist e un om minunat și cu un suflet mai mare ca ea."

Lumy D

Sign Up For Free Intro

Phone: 0726433660
Soseaua Andronache nr 45, sector 2, Bucuresti