Sunt expert nutriționist acreditat, mă aflu în lumea sportului de la vârstă de 3 ani, prima oară când am intrat într-o sala de fitness era acum 16 ani, iar de atunci nu am ieșit din ea. Din totdeauna mi-a plăcut să ajut oamenii, să ajungă la cea mai bună condiție atât fizică, cât și psihică făcând asta cu multă dedicație. Până la ora actuală am colaborat cu peste 7000 de clienți având sute de rezultate uimitoare.

Pot spune că am o pregătire vastă trecând chiar eu prin ce trec majoritatea clienților care îmi calcă pragul cabinetului.

 

Sunt o mămică a trei copii, fiecare născut prin cezariană, la prima sarcina am slăbit 40 de kg, la a două 20 de kg, iar la a treia 34 de kg. Nu am folosit sarcina ca pe o scuză, ca urmare am redobândit același abdomen pe care l-am avut și în urmă cu 7 ani. Am experimentat tot ce se putea pe propria piele pentru a vedea ce este bine și ce nu.

Sunt specializată pe nutriție sportivă, implementarea unui stil de viață sănătos, fitness și administrarea suplimentelor sportive.

Am creat un nou concept în România, un alt nivel de evoluție pentru omul normal.

Phone: 0726433660
Soseaua Andronache nr 45, sector 2, Bucuresti