Suplimentele, fat burner și pastilele de slăbit

Tot primesc diferite poze cu produse (suplimente) , unde îmi pune o poză cu un singur produs sau maxim două și mă întreabă dacă sunt bune! În primul rând este spre interesul vostru, nu al meu să șțiți ce băgați în gură, dacă tot mă întrebați de ce nu citiți întâi postările mele despre suplimente? Dacă ar fi să iau toate postările de pe acest grup, credeți-mă că fac o carte lejer!

În al doilea rând, cel mai bun sfat pe care ți-l pot da: dacă nu știi cu ce se mănâncă suplimentele și sala, mai bine nu face asta! Riști să dai în altele! Suplimentele nu sunt pastile de slăbit, nu iei o pastilă de fat burner și stai la tv și slăbești. Diferența dintre un fat burner și o pastilă de slăbit este că fat burnerul trebuie combinat cu sport, te ajută, este un termogenic, ridicând ușor temperatura corpului, îți dă energie și concentrare iar dacă conține crom, ajută și la poftă de mâncare, dar foarte ușor, pe când pastilele de slăbit nu au nevoie de sport, lucrează direct la creier, inhibă pofta și senzația de foame după ce nu mai iei pofta revine și pui dublu.

Pastilele fat burner trebuiesc luate mereu cu un pahar de apă plin, altfel aveți o senzație de arsura din cauza concentrației, de obicei ele conțin cafeină și ceai verde, faptul că le iei fără să știi cum, cât și de ce poți să ai noste reacții neplăcute, iar după le acuzi că te simți rău și nu sunt bune! 

În urma unui regim cu pastile de slăbit și nu cu sport și fat, singurul rezultat va fi pe cântar, kilograme în minus (mai ales masă musculară pierdută), piele lăsată, lipsă tonus, celulita și mai vizibilă și vergeturi, iar după un timp kilogramele pierdute revin și rămâi și cu vergeturi și cu celulita! Dacă ar fi așa simplu, toate am lua pastile de slăbit și am fi suple și frumoase, doar că nu toate suntem așa credule și inconștiente. Fat burnerul de obicei se combină cu alte suplimente pentru menținerea masei musculare, pentru elasticitatea pielii, etc cu un fat burner nu se face primăvară

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Phone: 0726433660
Soseaua Andronache nr 45, sector 2, Bucuresti