Cum să reușim să slăbim! 

 

                          ETAPELE:

1. În primul rând  trebuie să conștientizezi TU că este momentul, nu lumea din jurul tău! Degeaba ajungi adusă cu forța la sală, la fel ca măgarul ăla pus să tragă căruța! Trebuie să te simți motivată, dornică și ambițioasă! Slăbit cu forța nu se poate! 

2. Dacă ai trecut de pasul 1 și chiar ești dispusă, evaluează-te puțin, ia o oglindă și vezi în ce stadiu te aflii: câteva kg de sezon sau hainele sunt aproape duble! În acel moment setează un goal…. ce îți propui… o ușoară slăbire… tonifiere… definire.

3. Dacă nu ți-ai făcut analize cam niciodată, este momentul să aflii și tu cum mai stai la capitolul asta, crede-mă că poți preveni multe boli și prelungi viața considerabil! Totuși, suntem în 2018. 

4. Dacă până aici toate 4 punctele sunt bifate, începi și răsfoiește revistele, caută pe internet un model care îți place și ai vrea să arăți că el! Nu uita dacă ai 1,60 cm nu râvni la una cu crăci interminabili  “niciodată nu o să ai constituția ei” așa că niciodată nu vei arata ca ea! Alege pe cineva asemănător ție, setează goalul! 

5. Bun, ai analize, model, ambiție, dar bani? Te costă bani, orice în afară de statul  pe canapea! Acum este momentul să vezi câți bani ești dispusă să dai pentru corpul tău, cât de important este el. Sunt persoane care se gândesc că nu ar da bani și pot și ele să slăbească că doar nu e mare lucru și începi și ții vreo 2356864336778 diete și eșuezi, iar după ajungi la doctor cu afecțiuni, că ai ținut dieta cu varză a vecinei. Totuși, nu toată lumea își permite un nutriționist și un antrenor personal! Păi și atunci? Hai să vă explic eu: dietele au efect yoyo, le ții, ai rezultate, nu le mai ții dispar rezultatele, iar ca urmări vergeturi și piele lăsată, plus grăsimea dinainte! 2 persoane din 10 care țin dietă sunt norocoase și nu au urmările acestea, celelalte 8 sunt dezamăgite! Dacă nu ai un minim de cunoștiinte, nu te îmbolnăvi cu mâna ta! Măcar începi să citești, ia notițe de la persoane pe care tu le admiri, învață de la oameni în domeniu, nu după vecina sau prietena care se cred antrenor! Abia după, poți începe să slăbesti, dar cum toate vreți să dați 10 kg în 5 zile ce să vă fac? Ați pus 10 kg în 5 zile???? Totuși, dacă aveți bani și vă permiteți luați-vă un nutriționist, un antrenor. Ce faceți cu ei în câteva luni nu faceți voi singure toată viața! Nu vă apucați să luați suplimente după ureche, multe le încurcați denumirile și după acuzați că suplimentele îngrașă! 

6. Ai ajuns la punctul 6, învață să respecți planul impus, ori de nutriționist ori de tine, vei avea greșeli, vei trișa, dar trebuie să mergi mai departe! Toate greșim, consultă-te cu nutriționistul sau chiar tu analizează greșeala. De ce? Pentru ce?  Aici e mai greu, neavând experiență, nu știi să răspunzi la întrebările acestea, ceea ce te face să renunți! 

7. Am bani, dar nu știu unde să găsesc un nutriționist, mai bine îi dau bani băiatului de la sala care mă antrenează! Nimic mai greșit! In primul rând persoana respectivă trebuie să aibă o compatibilitate cu tine, să legați o legătură. El trebuie să fie prima persoană pe care o suni! Persoana care se ocupă de tine trebuie să fie exemplul tău,  am observat că de obicei femeile se simt cam incomode când sunt antrenate de un bărbat,  nu îl sună, nu îl caută „că să nu se înțeleagă greșit” sau că e gelos iubitul sau soțul și de aici se pierde totul! 

Existe mai multe tipuri de antrenori pe piață:

1. Tipul de antrenori din săli, îți iau 200 ron, îți dau verbal ce să mănânci, stau cu tine și cu încă 5 deodată, vii bou și pleci vacă!

2. Tipul de antrenori care fac sport de performanță, folosesc substanțe dopante, injecții etc și la fel vor face și cu ține, indiferent că ești femeie sau bărbat, nu îi interesează că te afectează într-un fel. Iți dau mâncarea pe care ei o mănâncă, antrenamente la comun cu alte fete! 

3. Tipul de antrenor care vorbește mult, explică, te rupe la sala, efectul fiind 0 și te întrebi de ce, păi e simplu dacă el are burtă cum să îți facă ție six pack? Crezi că dacă știa cum, nu își făcea și lui?

4. Tipul de dietetician/ nutriționist cu acte în regulă, dar vorbește despre sănătate fiind supraponderal/obez. Păi, cum vine asta? Tu de ce nu pui în aplicare? Eu sunt pe nutriție sportivă specializată și am avut cliente nutritioniste sau dieteticieni!

5. Tipul ăla fără o zi de pregătire, dar a urmărit videouri pe youtube, merge de un an la sala și ia prietene să le antreneze, mai mult le face problene la coloana și stomac.

6. Acum urmează cei buni, nutriționiști care au un palmares în spate! Antrenori care au multe rezultate, sute, mii, ani de muncă. În primul rând recomandări, alea sunt sfinte, rezultate cu persoane. Am 14 ani de muncă în spate și niciodată nu m-am lăudat,  am demonstrat! 

PS: Evitați persoanele care au rezultate de genul, a slăbit 3 kg în 9 zile. Grăsimea începe să se oxideze după 2 săptămâni, până atunci corpul se acomodează, elimină excesul de apă etc. Mi se pare josnic să minți lumea cu asta sau rezultate before after îmbrăcate! Dacă tot suntem buni, hai să vedem ce am făcut și cu pielea, mai stă fundul ăla sus sau atârnă? Fiți fete deștepte și gândiți înainte puțin mai mult!

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Phone: 0726433660
Soseaua Andronache nr 45, sector 2, Bucuresti